Jornada “Part en progrés: no destorbeu”

En motiu de la Setmana Mundial del Part Respectat, el passat 1 de juny es va cel·lebrar la Jornada de Dona Llum, “Part en progrés: no destorbeu”. Factors que faciliten o interfereixen en el procés de part, en la que vaig participar com a psicòloga perinatal i sòcia fundadora de la Asociación Española de Psicología Perinatal (AEPP) presentant la ponència “Néixer en pau és salut”, on vaig fer una breu presentació de la AEPP i on vaig parlar de la importància de com rebem al nadó i de com tractem a la mare en la construcció d’un puerperi sa i d’un vincle saludable entre la mare i el nadó.
Aquest vídeo recull els testimonis dels ponents de la Jornada: El pediatra José María Paricio, el ginecòleg Emilio Santos, les llevadores Imma Marcos i Lucía Alcaraz, i jo mateixa, Meritxell Sánchez, psicòloga perinatal.
Gràcies a la llevadora Montse Bach per a la realització d’aquest vídeo i a l’organització de DONA LLUM per haver-nos convidat i per fer possible, un any més, la cel·lebració d’una Jornada tan especial i emotiva!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s