Nou testimoni d’una pacient

copy-foot.jpgFa temps que volia canviar, no m’agradava la meva manera de prendrem les coses i la meva actitud davant la vida i a sobre, cada cop era pitjor ja que no només m’afectava psicològicament si no que també físicament, em posava malalta. Jo sola ho havia intentat però no ho aconseguia, necessitava ajuda. La meva germana em va dir que coneixia una psicòloga que es diu Meritxell Sánchez Costa i que li havien donat bones referències. Per a mi ha sigut un tornar a començar en la meva vida, estic vivint la vida amb les situacions de sempre però la meva actitud envers a elles a canviat per a bé, per a molt bé. Quan diuen que les persones no canvien, penso que no és cert, si un ho vol de veritat ho pot fer, pots aconseguir el que et proposis i si no pots demana ajuda. Gràcies per la teva ajuda, Meritxell!

Esperança E. G.  22 de maig de 2014

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s