Nuevo testimonio

camí Selva negraUna paciente nos cuenta cómo en sólo una sesión de EMDR desaparecieron sus síntomas de Estrés Postraumático tras sufrir la pérdida de sus padres:

“Vaig arribar a la consulta de la Meritxell després de la mort dels meus pares. Recordo que en la primera sessió vaig viure amb molta angoixa qualsevol evocació de records, amb la segona sessió vaig passar d’una angoixa profunda a una pau interior serena i tranquil·la. La tercera i quarta sessió vaig viure-les d’una manera molt diferent; va desaparèixer el dolor i l’angoixa i vaig recordar amb distància, amor i serenitat els meus pares. La veritat és que en molt poc temps he passat de sentir desesperació a sentir una tranquil·litat i un equilibri total. Ha estat una teràpia molt efectiva i ràpida.” (Laia)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s