Testimoni: El creixement personal d’una adolescent a la consulta

IMG_1551

Em dic Ariadna i tinc 17 anys. Vaig començar 1er de Batxillerat amb molta il·lusió i ganes, però no em va anar com em pensava. Vaig tenir problemes amb els meus pares i finalment vaig estar a punt de tocar fons. Em veia molt desanimada. El meu pare ho va notar i em va recomanar anar a un psicòleg perquè creia que ell no em podia ajudar. Vaig començar una teràpia que, a més de fer que estigués més animada, em va fer recuperar l’optimisme. Vaig començar a ser més jo mateixa, a expressar-me amb facilitat i sobretot a parlar amb els meus pares, apropar-me a ells i millorar la nostra relació. M’he notat més alliberada. Ara no em costa somriure.

Ariadna Neira, 28 de juliol de 2014

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s