Nou testimoni

FuturVaig arribar a la Meritxell perquè sentia que necessitava ajuda per poder solucionar coses que m’havien passat durant la meva vida. Al principi em va costar prendre la decisió de buscar ajuda, perquè pensava: Tampoc estic tant malament com per anar al psicòleg. Fins que va arribar un moment que sabia que tindre una persona que m’acompanyés i que em donés eines per poder resoldre experiències que havien quedat bloquejades, m’ajudaria. Vaig trobar a la Meritxell per internet, però va ser curiós perquè vaig trobar una pàgina que havia escrit però de manera personal, no era professional, i allà vaig veure que la seva experiència de vida l’havia portat a treballar ajudant a resoldre problemes com els meus. La vaig sentir molt propera i molt humana, i em va donar confiança per fer el primer pas i enviar-li un mail per demanar visita amb ella.

Des del primer dia que ens vam veure em vaig sentir molt còmode amb la Meritxell, sentia que estava al meu costat d’una manera sincera i que  escoltava cada paraula que jo li deia sense sentir-me jutjada. M’he sentit molt ben acompanyada en tot moment.
Quan vaig començar la teràpia reconec que em vaig quedar sorpresa amb l’EMDR. De cop van començar a aflorar tot de sensacions, pensaments, imatges…molts cops imatges molt oníriques, sense cap filtre. Durant les sessions i desprès d’elles, era com tot allò que havia estat intentant ocultar perquè no havia sabut resoldre, allò que havia amagat sota l’estoreta del meu cervell, sortia sense cap mena de barrera, no ho podia aturar. Sentia pors, angoixa..i no sabia d’on sortien. La Meritxell, que ja havia acompanyat molt processos em va dir que a mesura que anéssim avançant tot es recol·locaría al seu lloc. El que vaig trobar molt valuós també, va ser que fins que jo no vaig anar resolent i entenen tot el procés la Meritxell no va interpretar res, va ser molt pacient i respectuosa amb el meu procés, i jo vaig sentir en tot moment que era jo qui estava resolent, i que anàvem al meu ritme, i que la Meritxell era una acompanyant de tot allò que jo estava vivint. És una de les coses que més m’agraden d’aquesta teràpia  i de la Meritxell, que no hi ha una interpretació abans d’hora. Molts cops ens interposem sense paciència i llavors podem donar interpretacions que no son vàlides.
En un inici vam començar a treballar tot el meu embaràs, havia sigut una experiència traumàtica per mi que em repercutia en la meva vida present. Havia tingut un part prematur i per cesària, tot el contrari del que jo m’havia imaginat. La intervenció de la cesària va ser abans del que el meu cos estigués completament dormit, i això va fer que sentís un dolor i unes sensacions horribles. Després el fet que el meu fill fos prematur va fer que estiguéssim separats durant un mes i mig, perquè ell havia d’estar ingressat al hospital durant tot aquest temps. L’angoixa de sentir-lo lluny cada nit quan marxava a casa, i el neguit de saber si estaria bé cada dia que tornava… Tot això és el que vam començar a treballar amb la Meritxell, i el que no sabia es que aquestes vivències em portarien a altres més antigues, i a reviure sensacions que inconscientment estaven totes conectades. Així doncs, vaig començar a netejar de valent la meva vida, des de la relació amb els meus pares, a vivències on m’havia sentit molt humiliada, relacions de parella, i a solucionar tot el que m’estava afectant al meu present.
Ara miro enrere i veig com s’han destrossat  barreres que m’havia creat amb la meva relació amb els bebès i els nens, amb les meves relacions de parella, amb mi mateixa… i ara sento que ja no hi son. D’una manera quasi imperceptible tot s’ha anat posant al seu lloc. I també com a mare se que tot alló que jo em pugui treballar, serà beneficiós per el meu fill, així que es un regal també per ell.
Per mi ha estat un camí dur, per tot el que anava sorgint, han hagut molt moments molt sensibles on les emocions sortien descontrolades, i la gent del meu entorn no entenia que passava…però des del principi vaig sentir que estava sent sanador per mi, cada sessió era un viatge al meu inconscient on sorgien coses per després recolocar-se ( és fascinant el poder sanador que té el nostre cervell…). També és una teràpia on comences a treballar des del inici i els afectes son ràpids. Ha estat una eina molt interessant, i la tinc present, ( fins i tot la trobo a faltar, potser em compraré un aparatet que faci sorollets, jiji) de fet no dubto en tornar a veure a la Meritxell si em torno a trobar bloquejada en qualsevol cosa de la meva vida.
Moltes gràcies Meritxell per el teu acompanyament, respecte i proximitat.
Espero que us serveixi el meu testimoni, a mi em va anar molt bé llegir els testimonis per entendre que no estava sola amb tot alló que m’estava passant.
Una abraçada,
Nàdia Panadero ( mare de l’Aral)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s