“4 persones del meu entorn van fer teràpia amb la Meritxell i els resultats van ser increïbles”


És el cinquè dia que tornant de la feina em poso a plorar. És quan m’adono que no pot ser. Estic trista. I aquest sentiment fa molts dies que el porto a sobre.
A més, quatre persones del meu entorn van fer teràpia amb la Meritxell i els resultats van ser increïbles. Doncs crec que ara em toca a mi. Necessito estar bé.
Una baixa autoestima, una auto tortura constant, una autoimatge distorsionada. Això, unit amb el no saber si vull continuar o no amb el meu matrimoni, i amb una infidelitat pel mig fa que els nivell d’angoixa cada dia siguin més alts.
Després gairebé un any de teràpia puc dir que ja estic bé. Dilluns em vaig acomiadar de la Meritxell amb un nus a la gola i pensant: sabré fer-ho jo sola? podré continuar el meu camí sense el seu suport?
Crec que si! Crec que m’ha donat les eines per no escoltar, o si més no, dialogar amb la veu interior “xunga” que de vegades apareix. Una veu que em diu que estic gorda, que no em deixa mirar-me al mirall despullada, que quan menjo alguna cosa calòrica després em diu que millor no sopi. (he de dir que faig metre setanta i peso 55 quilos).
Agraïda i molt de la feina que ha fet amb mi. Moltes gràcies Meritxell.

M.
Octubre de 2019, Vilassar de Mar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s